Jeg har længe gået og ønsket mig et par Rayban solbriller og endelig er jeg blevet ejer af et par lækre LINK. Denne model har en super fed rund form med stel i sølv. Den fås også med guld og sort stel – jeg valgte sølv, da jeg synes at guld ville være lidt for meget, og sort ville være lidt for kedeligt. Sølv, klassisk og trendy! Brillen er perfekt til foråret og vil passe godt til et helt sort outfit, hvor brillens stel vil stand out.

//Translate

I’ve always wanted me a pair of Ray Ban sunglasses and finally I’ve become the owner of a couple of fanshionable LINK. This model has a super bold round shape with frame in silver. It’s also available with gold and black frame – I chose silver because I think that gold would be a little too much, and black would be too boring. Silver, classic and trendy! The glasses are perfect for spring and will fit perfectly either with an all black outfit or a colorful dress, where the spectacles frame will stand out.

– M