IMG_6743Så er min ‘My Everyday Make Up Tutorial’ endelig færdig og klar på youtube! Det har taget et stykke tid at redigere den, men jeg er meget tilfreds med resultatet. Der er anden gang, jeg laver en make up tutorial så jeg er selvfølgelig spændt og nervøs. Der er mange tanker, der kører igennem ens hoved – ( “Mon folk kan lide det jeg laver? Er der noget jeg har misset i videoen? Nu kommer folk til at have mening om mig? Jeg lægger ting op på nettet offentligt?”.. ) Der kommer altid til være både positive og negative respons, men man må tage det som det kommer. Jeg håber I kan lide den 🙂

//Translate

My Everyday Makeup Tutorial’ is finally finished and ready on youtube! It has taken a while to edit it but I’m very satisfied with the result. It’s my second time making a make up tutorial so I’m very excited and nervous of course. There are so many thoughts running through your head – “I wonder if people will like it? Something I missed in the video? Org people are going to have an opinion about me? I’m putting myself publicly on the internet?”.. ) There’s always going to be either positive or negative response. So I’ll have to take it as it comes. I hope you like it 🙂

– M